Szerzői jogi nyilatkozat

Szerzői Jogi Nyilatkozat

 

A www.tr-design.hu honlapon megjelenő tartalom, így az írott tartalom, a képek, videók, a honlap grafikája vagy bármely más szerzői mű (a továbbiakban: "Mű") szerzői jogi oltalom alatt áll. Amennyiben egy, az oldalon található Mű másként nem jelöli, a Mű szerzői vagyoni jogainak jogosultja, illetve a felhasználási jogokkal rendelkező jogosultja Rutai Enikő. A www.tr-design.hu oldalon található művek szerzői, a művekben olvasható eltérő rendelkezések hiányában műveik többszörözését az alábbiak szerint engedélyezik:

 

  1. Letöltés útján történő többszörözés kizárólag írott tartalom esetén, a Mű elolvasása végett.
  2. Személyes használatra történő kinyomtatás vagy rögzítés háttértárolóra: Egy személy számára a www.tr-design.hu címről bármely naptári évben legfeljebb három írott tartalom (cikk, blogbejegyzés, leírás, tájékoztató, stb.) kinyomtatását vagy háttértárolóra rögzítését engedélyezzük.
  3. Semmilyen formában sem engedélyezett a www.tr-design.hu oldalon található képi anyagok bárminemű felhasználása, illetve bármely elérhető tartalom (ide értve az 1. ill. 2. pontban felsoroltakat is) többszörözése vagy tárolása elektronikus adattárban.

Fentiekre tekintettel tilos a Művek fentiektől eltérő bármely technikai módszerrel bármely típusú adathordozóra történő többszörözése, átdolgozása, terjesztése, nyilvánossághoz közvetítése, vagy más módon történő felhasználása Rutai Enikő, illetve a mű más jogosultjának előzetes írásbeli engedélye nélkül, kivéve azt az esetet, amikor az írott tartalmainkat (cikk, blogbejegyzés, leírás, tájékoztató, stb.), a jogosult (Rutai Enikő) feltüntetésével és a honlapra (www.tr-design.hu) mutató hiperhivatkozás (link) veszik át. Ez a tilalom nem érinti az 1999. évi LXXVI. szerzői jogról szóló törvényben szabályozott szabad felhasználási eseteket, amelyekre azonban kizárólag a törvényben meghatározott felhasználói kör részére, illetve a törvényben meghatározott célból és mértékben van lehetőség. A Művek bármely más felhasználásához a szerzők hozzájárulása szükséges.


Az szerzői jogi nyilatkozat teljes tartalma letölthető pdf-ben ITT!