Webdesign

 

Manapság már nem elég az induló vállalkozás számára egy facebook oldal, egyre elterjedtebbek a webáruházak, online megrendelések, fizetések. A közösségi média és a vállalkozás saját honlapja egymást remekül kiegészíti, ma már ezek összeköthetőek és sokszor nincs meg az egyik a másik nélkül, de tisztában vagyok vele, hogy vállalkozás indításkor sokak számára stresszes még egy honlappal is bíbelődni, ami ráadásul nem kevés költséggel jár.

Amíg ma már mindenkinek van facebook profilja, sokan elégnek tartják vállalkozásuk számára a facebook oldal megteremtését, ami költséghatékony és nem kell hozzá új ismereteket elsajátítani segítség nélkül, viszont nem tudnak vele minden, a vállalkozás számára szükséges funkciót kielégíteni.

Mindezért gondoltam, hogy megspórolom az időt és energiát Neked. A honlapodat a Te igényeidnek, céljaidnak megfelelően készítem el és a végén egy fél napos képzést is nyújtok, ahol a wordpress feltöltés minden csínját-bínját megtanítom, hogy ne Neked kelljen azon törni a fejed, hogy hogyan kell oldalakat tölteni és hogyan tudod a blogodat kiemelkedő teljesítménnyel működtetni!

Mint ahogy minden szolgáltatásomat ezt is pénztárcakímélő áron kínálom, de mivel itt pontos célokat kell meghatározni és ehhez mérten kialakítani a honlapot, így a webdesign szolgáltatásra egyedi árajánlatot az eniko.rutai@tr-design.hu e-mail címen tudsz kérni.