Szolgáltatások

Grafikai tervezés

 

Plakát, szórólap, névjegykártya, kiadvány? Ha esetleg olyan vállalkozást fontolgatsz, melybe szükségesek az imént említett kommunikációs eszközök, akkor ezeket is elkészítem. Az arculati elemek megvalósítása után ez már könnyebben megy, hiszen van egy irányvonal, melyen el lehet indulni. Fontos, hogy ezek az elemek látványosak legyenek és gyorsan közvetítsék a szükséges információt a célközönség felé.

 

Logó- és arculat készítés

 

Minden vállalkozás vizuális megjelenése itt kezdődik. Szükség van egy névre, jelre, szimbólumra. A logó egyedivé tesz és megkülönböztet, elárulja, hogy mivel foglalkozol és ki is vagy valójában, mindezért fontos egy jó logó megalkotása. A logó pedig akkor tudja a feladatát maximálisan ellátni, ha minden kommunikációs formán egységesen, helyesen használjuk, ezt hívjuk arculatnak.

Elkészítem induló vállalkozásod számára a legmegfelelőbb logót és hozzá tartozó arculatot, természetesen az arculati elemek közül leginkább azt, melyre szükséged van és ezzel már kezdetét is vette a hobbid átalakulása a munka irányába.

 

Kiadványszerkesztés

 

Nagyon szeretek kiadványokat készíteni és bár erre a feladatra kevesebb lehetőségem adódik, minden kiadvány-kihívással szívesen nézek szembe, mert nincs is annál jobb, mikor az ember kezébe veszi nyomtatottan a saját alkotását!

 

Webdesign

 

Amennyiben induló vállalkozásod számára nem elég egy facebook oldal készíthetünk neki egy önálló honlapot. Véleményem szerint ez utóbbi kettő egymást remekül kiegészíti, de tudom, hogy kezdetnek nem mindenki szeretne még egy honlappal is bíbelődni, amit állandóan frissíteni kell, illetve az induló költségek mellett, állandó kiadásokkal is jár, melyet egy otthon lévő anyuka nem biztos, hogy anyagilag megengedhet magának.


Tekintsd meg munkáimat ITT!